IL PONTE HEEMSTEDESTRAAT

IL PONTE HEEMSTEDESTRAAT Italiaans & Turks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Ponte Heemstedestraat. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 15:34 Anderhalf uur gewacht op koude pizza en een lauw drankje. Ik heb de pizza moeten opwarmen. Ookal was de pizza niet speciaal slecht na het opwarmen. Weet ik dat ik hier niet nogmaals ga bestellen.. Misschien was de bezorger aan het chillen ofzo
19 jun 2022 om 15:50 Na 1,5 uur wachten werd de pizza koud bezorgd
17 jun 2022 om 9:18 Bestel hier vaker en het hangt er echt vanaf wie het eten maakt. Ik vroeg om napolisaus en kreeg tomatensaus. Ik bestel hier vaker maar het hangt er echt vanaf wie het eten maakt.
16 jun 2022 om 9:56 I did not receive my delivery. Don’t know how it says it was delivered successfully.
11 jun 2022 om 9:20 Eten was er snel en supergoed.
8 jun 2022 om 21:43 Top, zoals altijd. Ga zo door
6 jun 2022 om 11:50 Gister heb ik hier eten besteld. Bezorging duurde heel erg lang. Heb het restaurant hier ook meermaals om gebeld waar het bleef, uiteindelijk 90 minuten gewacht… Pizza’s waren lauw en frietjes erg taai
5 jun 2022 om 21:42 Ondanks erg slecht weer keurig op tijd. Petje af!
5 jun 2022 om 9:36 The delivery time was more 90 minutes. I received my order at 12 45. I am very disappointed with the service. Everyone were starving and few people slept off due to late delivery.
3 jun 2022 om 18:39 The deliveryguy was sent to deltastraat. Agaiiin!!!! I tried to tell you time and time again that the GPS is making the delivery guys to take a detour. Not their fault. YOUR Map doesn't want to recognize our address. DINTELSTRAAT. NOT DELTASTRAAT.
3 jun 2022 om 0:36 Iets te zout, maar weer heerlijk.
2 jun 2022 om 3:05 Top, zoals altijd.