IL PONTE HEEMSTEDESTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Ponte Heemstedestraat. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 20:23 Ik heb 90 min op me eten gewacht dat vond ik best lang. De penne was nog bloedheet alleen de lasgna was al lauw en de pizza was al helemaal koud
29 nov 2022 om 21:00 The pizza was very saulty and oily
28 nov 2022 om 10:06 Het was echt een tegenvaller
28 nov 2022 om 7:40 Gelukkig steeds beter. Correcte bezorgers. Betere verpakking. Betere en constantere kwaliteit eten.
27 nov 2022 om 15:19 Ik heb 2,5 uur moeten wachten op mijn pizza's, heb twee keer gebeld en de eerste keer (na 1,5 uur) werd er gezegd dat de pizza's de deur uit waren en een uur later waren ze er nog niet. Ook waren ze koud toen ik ze kreeg.
26 nov 2022 om 19:20 Goede porties,lekker gegeten
25 nov 2022 om 21:46 Kapotspange pizza shoarma strijders.
24 nov 2022 om 21:24 Pizza was niet gaar genoeg. Kwaliteit is veranderd.
24 nov 2022 om 4:35 Top !!!
21 nov 2022 om 8:20 Hotwings niet te vreten.Van buiten vies en nat en van binnen nog niet helemaal gaar. Pizza daarentegen wel heerlijk en bezorging was snel.
19 nov 2022 om 13:40 Abnormaal lekker
18 nov 2022 om 13:48 Super lekker!!!!! Best of town